Uvod u digitalni marketing

Kroz ovu stručnu obuku imaćete priliku da se upoznate sa radom u oblasti digitalnog marketinga i internet prodaje i da stičete znanje i praktično iskustvo od eksperta koji ima preko 10 godina iskustva kroz rad sa nekim od najrelevantnijih kompanija u Srbiji i regionu.

Cilj kursa je da osposobi polaznike za rad i karijerno usavršavanje u oblasti digitalnog marketinga i internet prodaje. Svi polaznici na kraju kursa dobijaju sertifikat Visoke škole za komunikacije.

Investirajte u svoju karijeru i budućnost!

Program

Digitalni Marketing

  1. Marketing na društvenim mrežama (Facebook i Instagram)
  2. Content Marketing
  3. Google Platforma
  4. Email marketing

Internet prodaja

  1. SEO optimizacija
  2. UX/UI
  3. Odnosi sa kupcima
  4. Integrisani sistemi
  5. Kako do saobraćaja

Zašto digitalni marketing?

Marketing je stvaranje i pronalaženje potreba tržišta  i zadovoljenje istih, u ovom slučaju na internetu. Za razliku od tradicionalnog, digitalni marketing je skup različitih aktivnosti koje za cilj imaju izgradnju identiteta na internetu i poziciju u digitalnom svetu. Sa sve većim rastom i razvojem tehnologije, svakodnevni život postaje nezamisliv bez pogodnosti koje digitalna era donosi – tu pre svega spada internet i mogućnosti koje on nudi.

Zbog svih ovih činjenica raste i tražnja za profesionalcima koji svoju delatnost vrše preko i uz pomoć interneta, a tu prednjače stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga i internet prodaje.

O predavaču: Nemanja Kandić, Alta Solutions

Nemanja ima više od 10 godina iskustva u Digitalnom marketingu i Internet prodaji. Za to vreme je radio za neke od najvećih kompanija u regionu kao što su Tehnomanija i Sport Vision. Projektno je radio za tržišta EU, Velike Britanije i Turske. Veruje da se svaki posao može lako prevesti u internet poslovanje i to uspešno. Trenutno je na poziciji Senior Partnera i Digitalnog konsultanta u kompaniji Alta Solutions gde praktičnim savetima i pristupom pomaže klijentima da lako dođu do željenog cilja kroz Digitalni marketing i Internet prodaju. Više informacija o predavaču na:
Website: https://www.altasolutions.rs/nemanja-kandic-senior-partner/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nemanja-kandic-72a26544/

Prijavite se preko naredne forme: