VisKom na Putokazima 2023

Početak marta je vreme kada se u Novom Sadu tradicionalno održava sajamska manifestacija – “Putokazi” posvećena obrazovanju, izboru profesija i razvoju karijere. Ove godine naša Škola je imala sajamski nastup i tokom dva dana trajanja sajma promovisali smo naše studijske programe i aktivnosti.

Štand VisKom-a na Putokazima

Štand VisKom-a bio je prilično posećen a budući akademci su se raspitivali za studijske programe koje VisKom nudi, kao i načine, uslove i mogućnosti upisa i studiranja kod nas. U ovo doba godina maturanti srednjih škola već “prelamaju” i donose konačne odluke o izboru ustanove na kojoj će studirati pa su ovakve manifestacije vrlo korisne za sticanje što kompletnije slike o ponudi programa i ustanova.

“Interesovanje mladih za studije komunikacija, kulture i medija je značajno i, prema iskustvu sa ovog i prethodnih sajmova, postoji značajan senzibilitet mladih ljudi za karijerni razvoj u ovim oblastima. Ono što mlade najviše zanima jesu uslovi studiranja i kasnije mogućnosti za rad u modernim profesijama. Naša Škola pruža pristojne mogućnosti za takve izbore i porast interesovanja za upis naših studijskih programa zasniva se upravo na tome” – izjavio je povodom Sajma prof. Dr Boban Tomić direktor Škole.