Novi fakultet, ideje i šanse

Najmlađa smo visokoškolska ustanova akademskih studija u Srbiji za studiranje u oblastima komunikologije i kulturologije.

Kvalitetno obrazovanje za masovne komunikacije i kulturu čine ova zanmanja najtraženijim. Prvi u Srbiji potpuno integrišemo komunikacijske studije sa studijama savremene kulture. Na ovaj način studentima iz Srbije, ali i regiona, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde i obezbeđena evropska, bolonjska diploma.

Naši nastavnici su vodeći domaći stručnjaci iz nauke, ali i prakse, sa dugogodišnjim akademskim iskustvom, osnivači i rukovodioci vodećih regionalnih agencija za odnose s javnošću, direktori korporativnih komunikacija domaćih i stranih kompanija, kao i  savetnici za komuniciranje iz nevladinog sektora, državnih institucija i političkih stranaka. Osim iz regionalnih, naši predavači dolaze i sa vodećih inostranih visokoobrazovnih institucija.

Kombinacijom akademskih znanja i primera iz prakse studentima se omogućava savladavanje celokupnog sistema komunikacijskog menadžmenta. Kroz obezbeđenu praksu u vodećim institucijama kulture, medijima, PR agencijama, kompanijama i institucijama, studenti imaju priliku steći preko potrebno praktično iskustvo iz realnog sektora.

Podelite na mrežama