Predupis traje upravo sada!

Upišite četvorogodišnje osnovne ili jednogodišnje master akademske studije Visoke škole za komunikacije. Opis programa u Konkursu za upis studenata. Mesto možete rezervisati već sada online prijavljivanjem. Popunite elektronsku prijavu i sačekajte poziv za dalja uputstva i informacije vezane za upis. Pozivom na +381 64 980 60 60 ili mailom na adresu upis@viskom.edu.rs obezbedićete sve informacije.

Naš slogan je “Ne biraš fakultet! Biraš život i karijeru. Izdvoj se!” i zato Vas pozivamo da odaberete neke od najtraženijih profesija današnjice ali i budućnosti a za koje se sadržajno i uspešno školujete kod nas. Komunikacije, mediji i kultura su neke od najbrže rastućih i najtraženijih poslovnih oblasti u celom svetu a budući akademci sa Balkana imaju prilike da se kod nas obrazuju po modernim nastavnim programima unutar pravila Bolonjskog obrazovnog sistema.

Vredan život počinje dobrim obrazovanjem a sigurnost karijere u modernom veku najviše zavisi od dobrog izbora sopstvene profesije. Pomirite sopstvene mogućnosti i kapacitete sa izazovima vremena koje dolazi!

Čekamo Vas!

Za više informacija pozovite nas u Vašoj nacionalnoj mreži:

SRB: +381 64 980 60 60

BiH: +387 65 172 182

MN: + 382 68 213 007

Ili pišite email na adresu: upis@viskom.edu.rs

Podelite na mrežama