Site icon VISOKA ŠKOLA ZA KOMUNIKACIJE

Stipendije

Visoka škola za komunikacije daje svoj doprinos razvoju naučnog podmlatka i kroz programe stipendiranja. U želji da stvaramo jednake uslove za sve i studiranje učinimo dostupnim i onima kojima finansijske prilike to ne omogućavaju, razvili smo programe naših stipendija za studente osnovnih i master akademskih studija.

Omogućavamo sledeće stipendijske programe:

  1. Potpune stipendije: Potpunu stipendiju koja pokriva 100% troškova školarine odobravamo za drugog studenta ukoliko iz iste porodice dolazi dvoje studenata. Tokom predupisnog i upisnog roka svake školske godine razmatramo prispele zahteve za dodelu potpune stipendije koja uključuje pokrivanje troškova godišnje školarine i nakon selekcije dodeljujemo stipendije studentima koji ispunjavaju uslove za dodelu potpune stipendije.
  2. Delimične stipendije: Po istoj proceduri kao i za potpune stipendije, odobravamo umanjenje troškova školarine za studente koji žive u hraniteljskim porodicama ili imaju samo jednog roditelja. Takođe, studenti koji imaju izrazite potrebe za zdravstvenom negom i/ili terapijskim tretmanima mogu dobiti dodatne popuste. Studenti koji ostvare prosek studija na prethodnoj godini veći od 9,00 dobijaju umanjenja stipendija i do 80%.

Za naše stipendije i olakšice u plaćanju školarine mogu konkurisati studenti koji prevashodno pokažu odlične rezultate u pohađanju i savladavanju nastavnih obaveza i gradiva. Prilikom dodeljivanja stipendija i olakšica vodimo računa da pomognemo studentima čije lične i porodične prilike potrebuju podršku.

Više detaljnijih informacija i procedure u vezi sa stipendijama tražite u našoj Studentskoj službi ili pošaljite upit na e-mail viskom@viskom.ac.rs

ISKORISTITE POVOLJNOSTI I POPUSTE ZA ONLINE PRIJAVLJIVANJE

Da, interesuje me ovaj studijski program i želim još dodatnih informacija!

Prijavljujem se!
Exit mobile version