Students placement test

Dobrodošli na Vaš Students Placement Test Podaci iz ovog testa, kao i Vaši lični i kontakt podaci biće zaštićeni a koristićemo ih samo za komunikaciju sa Vama vezanu za Vaš upis i rad VŠK. Odgovorite na ponuđena pitanja selektovanjem nekog od ponuđenih odgovora:

Koju vrstu srednjeg obrazovanja ste stekli?

Da li se bavite nekom vrstom stvaralaštva ili umetničke aktivnosti?

Da li ste učestvovali na vanškolskim takmičenjima, smotrama, konkursima i drugim vidovima kultunih i/ili umetsničko-stvaralačkih aktivnosti?

Verujem da je visokoškolsko obrazovanje od presudne važnosti za profesionalni razvoj mladih ljudi i zato želim da studiram kvalitetne sudije tokom kojih ću steći potrebna znanja i osnove za profesionalni rad i dalje školovanje.

Smatram da je teorijsko znanje i dalje vrlo važno, iako mnogi danas inststiraju na praksi a manje na teoriji. Studiranje mora da obezbedi neophodnu dozu teorije koja će biti primenjljiva u praksi.

Dok studiram želim da neko vreme provedem i u praksi, odnosno radnom okruženju profesionalaca kojima ću i ja pripadati. Smatram da je praktična nastava vrlo važna i korisna kada se dobro organizuje.

Pored časova predavanja želim da pohađam i časove vežbi a psebno onih tokom kojim mogu da se upoznajem sa savremenom tehnikom i tehnologijom koja se primenjuje u komunikološkim i kulturološkim profesijama.

Voleo/la bih da tokom studiranja imam na raspolaganju rad u vannastavnim kreativnim aktivnostima, radionicama i sekcijama kreativnog stvaralaštva. Smatram da se tako stiču dragocene veštine i znanja od profesionalaca koji vode sekcije a što pomaže u savladavanju redovnog gradiva.

Mislim da je ukupno zdravlje studenata važnije od bilo ćega i zato je važno da fakulteti studentima pruže neki vid osiguranja od nezgoda, osnovne sistematske preglede ali i mogućnosti za fizičko i sportsko angažovanje i takmičenja.

Nastavni planovi Visoke škole za komunikacije mi se dopadaju jer su inovativni i prilagođeni su podjednako interesovanjima i potrebama budućih komunikologa i kulturologa a uvažavaju i potrebe tržišta rada.

Vaše dodatne informacije ili komentari