Naši studenti na SEEMO Forumu

Regionalna organizacija medija jugoistočne Evrope – SEEMO sa sedištem u Beču, svake godine organizuje jesenji SEEMO Forum u jednoj od regionalnih prestonica. Tema ovogodišnjeg SEEMO Foruma koji je održan u Sarajevu 16. – 17. novembra bila je posvećena održivosti medija u kontekstu novih tehnologija i poslovnih izazova.

Preko 300 regionalnih novinara, urednika, menadžera i vlasnika medija iz šireg balkanskog prostora razmenjivali su iskustva, ideje i mišljenja tokom dva dana trajanja Foruma.

Posebna pažnja na ovom forumu posvećuje se medijskom podmlatku ili novim generacijama koje se obrazuju za medijske profesije. Svake godine na Forumu učestvuje više desetina studenata medija i komunikacija iz regiona a naša Škola je jedna od retkih čiji studenti već nekoliko godina redovno učestvuju na ovom važnom medijskom okupljanju.

Ove godine u Sarajevu su bili naši studenti smera Komunikacije – Danijela Petrović, Milica Ilić, Milica Dimić, Minja Milovanović, Matija Milivojević i Nikola Stojanović a sa studentima je bio i direktor naše Škole profesor Boban Tomić.