IZ MOG UGLA – Zašto sam upisao VISKOM?

Pravilna komunikacija, kako se predstavljamo svetu i shvatanje poruka iza vesti i informacija generalno postaje sve bitnija veština u modernom društvu, hteli mi to ili ne.

To može da se pojavi u mnoštvu oblika, bilo da li predstavljamo svoje sposobnosti poslodavcima, tražimo istinu kod novinskih članaka ili čak i smanjivanje nesporazuma u svakodnevnom razgovorima sa bliskim osobama.

Ono što me je privuklo baš u VISKOM jesu zanimljivi programi, iskusni profesori sa praktičnim veštinama u polju koje predaju, kao i rad u malim grupama, koji omogućava profesorima da se više posvete studentima. Zbog toga, većina predavanja više liče na diskusije gde je moguće doći u kontakt sa mnogo više različitih pogleda na svet, kao i lakše pojašnjavanje i pamćenje gradiva koje se predaje.

Nakon završenog fakulteta, i verovatno mastera, verujem baviću se marketingom ili novinarstvom. Jedna od prednosti ovog fakulteta jeste to što dobijamo znanja neophodna za obe profesije i daje mi šansu da se konačno odlučim nakon sto malo bolje upoznam obe branše, ili čak promenim zanimanje u kasnijem životu ako osetim da je neophodno. Jer ne biraš fakultet, biraš karijeru.